Verjaardag? Cadeautips voor meiden van 8 tot 12 jaar

Heb je binnenkort een verjaardag op de planning staan? Is de dochter van je zus of vriendin jarig? Een cadeau kopen is niet altijd makkelijk, dat weten wij maar al te goed. Ga je speelgoed kopen of wil je dit jaar echt iets origineels geven? Ieder kind is natuurlijk anders en houdt van andere dingen, maar wij hebben drie leuke cadeautips voor je verzameld. Deze cadeaus zijn vooral geschikt voor meiden van 8 tot 12 jaar.

Spelletjes doen het altijd goed

Wil je dit jaar een cadeau kopen dat gegarandeerd in de smaak valt? Je kunt nooit de mist in gaan met spelletjes. Zo kun je kiezen voor een leuk bordspel. Gezellig om met vriendinnen te spelen of met de familie. Een bordspel is niet alleen leuk, maar kan ook nog eens educatief zijn.

Ligt de kast al vol met bordspellen? Dan kun je natuurlijk ook nog voor andere spelletjes kiezen. Veel gezinnen hebben tegenwoordig een spelcomputer in huis. Het is ook een optie om een leuk computerspel als cadeau te geven.

Speelgoed voor buiten

Tegenwoordig zitten kinderen steeds meer achter schermen. Achter de televisie, telefoon en tablets, maar eigenlijk gaat er niks boven ouderwets buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wil je buiten spelen iets meer stimuleren? Dan kun je speelgoed kopen speciaal voor buiten. Geef bijvoorbeeld een leuke step cadeau of houdt het simpel met stoepkrijt. Er zijn ook veel soorten speelgoed die zowel binnen en buiten kunnen worden gebruikt.

bellen-blazen

Lekker lezen

Meiden met de leeftijd 8 tot 12 zullen lezen steeds leuker gaan vinden. Niet ieder kind houdt ervan, maar er zijn enorm veel boeken die inspirerend zijn voor meiden in deze leeftijdsfase. Lezen is niet alleen leuk, maar ook nog eens erg goed voor je. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement op een tijdschrift cadeau te doen. Meiden blijven graag op de hoogte van al het nieuws over hun favoriete televisiehelden. Wekelijks een cadeau op de deurmat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.