Lasergame speelgoedpistolen voor in huis en buiten

Veel mensen spelen tegenwoordig veel games achter de computer of de televisie. Maar naar buiten gaan en bewegen is zeker voor jongeren erg belangrijk. Een leuke oplossing om deze twee te combineren zijn lasergame pistolen voor thuis. Je kunt daarmee zelf lasergamen en achter de computer vandaan komen. Het is een ultieme oplossing want je mag op elkaar schieten maar bent ondertussen fysiek in beweging. Het spannende avontuur wat je normaliter achter de computer beleeft kun je op deze manier in het echt beleven. Daarnaast is het ook nog eens gezelliger want je moet het met meerdere mensen spelen.

Daag jouw vrienden uit voor een potje

Achter de computer kun je tegen vrienden spelen maar met een lasergame pistool van Laser X is het nodig dat jouw vrienden ook fysiek aanwezig zijn. Je kunt buiten afspreken op een bepaalde plek maar je kunt het ook in huis spelen. Naast het uitdagen van je vrienden in een online gevecht kun je ze nu in het echt uit dagen voor een uitdagend potje. Je kunt hier urenlang plezier van hebben doordat ieder persoon 10 levens heeft. Net als in games heb je hier een aantal levens, munitie en moet je herladen, het is dus een echte uitdaging om dit alles zo goed mogelijk uit te voeren.

Het is een spel voor jong en oud

Hoewel gamen voornamelijk gedaan wordt door jongeren is dit spel niet alleen bedoelt voor jongeren. Het spel kan namelijk met een onbeperkt aantal spelers gespeeld worden. Per set van twee kun je het spel aanschaffen dus je kunt dit zelf uitbreide zover je wilt. Door het spannende en avontuurlijke element is het voor volwassenen ook een erg leuk spel. Er is ook een interactieve coach die tips en feedback geeft tijdens het spel. Zo kun je jouw tactiek iets veranderen en steeds beter worden in het lasergamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.