Walkie talkie, de vriend van jonge ouders!

Liefde en grenzen, maken van kinderen mooie mensen. Maar hoe doe je dat als jonge ouders nou precies? Helemaal bij je eerste kind kan het lastig zijn om dit los te laten. Je kind de nodige zelfstandigheid bieden om te ontdekken wat hij of zij wil en kan. Spannend! Maar een heel herkenbaar punt voor jonge ouders. Wanneer komt het moment dat je je kind zonder toezicht buiten laat spelen met vriendjes of vriendinnetjes? Hoe weet je hem of haar snel weer terug te vinden, zonder dat je als ouder continu op zijn of haar lip zit? De mobiele telefoon doet zijn intrede, maar wat als je je kind hier nog te jong voor vindt?

Veilig op pad

Daar waar walkie talkies veelal gebruikt worden om mee te spelen, wordt het daadwerkelijke nut van dit apparaat soms wat naar de achtergrond geschoven. Als je als ouders graag wilt weten waar je kind is, zonder je kind gelijk mee te laten doen met de digitale mediahype, denk dan eens aan een walkie talkie voor een kind. Makkelijk in het gebruik en zo kun je als ouders met een gerust hart je kind de wereld laten ontdekken. Safety first!

 

Altijd bereikbaar

Blijf jij graag in contact met je jonge kind, maar is de aanschaf van een mobiele telefoon nog een brug te ver? Met de walkie talkie kun je op afstand met je kind blijven communiceren. Ga je dit jaar op vakantie naar het buitenland of breng je met het gezin een bezoek aan een camping middenin de Drentse bossen? Daar waar je met een mobiele telefoon soms zonder bereik kan zitten, heb je met een portofoon geen last van providers. De walkie talkie zal het dan ook prima doen op plekken waar een mobiele telefoon soms wat meer moeite heeft.   

motorola-talkr-lopen

In alle soorten en maten

Het is goed om je als ouders af te vragen waar jullie de portofoon precies voor willen gebruiken. Zal het alleen om kleine afstanden gaan, bijvoorbeeld wanneer je kind gaat spelen in het speeltuintje verderop of met een vriendje gaat voetballen op een veldje in het dorp. Wanneer de portofoon mee gaat op vakantie en gebruikt wordt om tussen families onderling te communiceren bij bijvoorbeeld een dropping in het bos of een andere leuke activiteit, zal de reikwijdte wellicht groter moeten zijn.   Motorola portofoon heeft altijd een portofoon die bij je past!

Leave a Reply

Your email address will not be published.