Leuker werken met kantoorgadgets

Werken kan soms heel saai en eentonig zijn. Dit komt mede door de saaie omgeving waarin je je bevindt. Werkgevers delen hun kantoor zo in dat de werknemers geconcentreerd kunnen werken. Kantoren zijn volledig gericht op focus en concentratie en zijn vaak snel te saai.

Het nieuwe werken

Met de trend van het nieuwe werken zie je steeds meer dat kantoren er leuker, frisser en kleurrijker uit beginnen te zien. Bedrijven weten inmiddels ook wel dat hun eigen hoofdkwartier de thuisbasis is van het bedrijf en dat ook hier de uitstraling goed moet zijn. Tegenwoordig zijn er allemaal gadgets die werkzaamheden nuttiger, leuker en diverser kunnen maken. Deze trend begon eigenlijk vooral bij de kantoorruimtes in Amsterdam, maar heeft zich al snel door het hele land verspreidt. In kantoren in Nijmegen en Haarlem zie je bijvoorbeeld ook veel ontwikkelingen op dit gebied.

Dit kantoor speelgoed zorgt voor meer frisheid in het hoofd en zorgt uiteindelijk voor meer productiviteit. Het nieuwe werken staat voor flexibele werktijden, maar ook voor de gezondheid van het lichaam. Werkgevers hebben ook door dat investeren in de gezondheid van je werknemers uiteindelijk simpelweg meer geld oplevert. De volgende gadget ligt in lijn met deze ontwikkeling en zorgt naast het gezonder worden van de werknemer ook voor meer energie.

De mini hometrainer

mini-hometrainer

De mini hometrainer zorgt voor beweging in het lichaam. Door te bewegen maakt je lichaam stofjes aan waardoor je meer energie zal krijgen en uiteindelijk veel productiever bent.

 

 

 

 

 

 

 

USB cup warmer

Deze USB cup warmer zorgt ervoor dat je kopje koffie lekker warm blijft. Zo kun je je volledig focussen op werken en daarna gewoon genieten van je kopje koffie. Vaak vergeet je namelijk ├╝berhaupt dat je koffie hebt gepakt wat ertoe leidt dat je kopje koffie koud is. Dus sluit deze handige USB cup warmer aan via de usb ingang van je computer en heb nooit meer een koud kop koffie. Het concept is duidelijk en de uitwerking makkelijk. Waar wacht je nog op?

cup-warmer

Voeten hangmat

Een hele dag achter je bureau zitten is niet goed voor je. Ook weet je op een gegeven moment niet meer hoe je moet zitten en ga je in hele rare houdingen zitten. Deze kantoorgadget zorgt voor meer rust aan de benen waardoor ze ook minder snel in slaap vallen. Met deze flexibele voeten hangmat die heel makkelijk te verstellen is waardoor je het als het ware in kan stellen in een werkstand en een ruststand.

woman-with-legs

Al deze gadgets liggen in lijn met de ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken waar productiviteit, gezondheid een belangrijke rol spelen, maar vooral ook over het nuttig omgaan met tijd waar gezondheid een grote factor is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.